website statistics
tot lachs

Lachyogadocente Els van de Schoot geeft sinds 2013 lachyoga en lachworkshops.jpg

Els van de Schoot - Lachyoga Docente & Oprichtster Tot Lachs!


Mijn naam is Els van de Schoot. Ik interesseerde me al vanaf jonge leeftijd in geluk, filosofie, psychologie en spiritualiteit. Uiteindelijk vond ik niet alleen een studie die daarbij paste – Humanistiek – maar ook werk: ik heb inmiddels twee eigen bedrijven.

Met mijn zus, Loes van de Schoot, richtte ik begin 2013 Commit Happiness op. Dat begon als een website waar we artikelen, geleide meditaties en video-curssen. In 2016 besloten we dat zij het bedrijf alleen zou houden en ik richtte InevitableBliss op, een gelijksoortig bedrijf, maar dan met Engels als voertaal.

En dan is er nog lachyoga. Ik maakte daar kennis mee in 2012. Ik verhuisde destijds naar Delft, waar nog geen lachclub bestond. In plaats van elke week voor lachyoga naar Leiden te reizen, besloot ik zelf de training tot lachyogadocent te volgen en mijn eigen lachclub op te zetten.

Lachclub Delft groeide uit tot wat nu Tot Lachs! is met workshop door het hele land.


Contactgegevens voor het boeken workshops:
Tel: 0644205247
E-mail: elsvandeschoot@gmail.com

Lachyoga docent Morten Rosenlund

Lachyoga-docent Morten RosenlundLachen is voor mij een weg om te leren & te ervaren.

Elke dag weer lachen is mega gezond om uit je denken te stappen, met lachen bevrijdt je jezelf om je grenzen en verwachtingen los te laten om daardoor meer openheid bij jezelf te ervaren. In onze maatschappij is het belangrijk dat alles een doel en functie heeft, overkom jouw blokkades door dit los te laten.

Naast lachen helpt intensieve lichaamsbeweging en ademhaling mij om discipline en ontspanning in de geest te ervaren, dit vind ik in Ashtanga-Vinyasa yoga en Yin yoga. Ik probeer ook meditatie te integreren in mijn dagelijks leven en is het mij gelukt om 2x naar een vipassana retreate te gaan, dit geeft mij richting/gronding om mijn doelen te verwezenlijken die ik belangrijk vind.

Hoop dat wij samen onze buik mogen bewegen...

Groetjes,

Morten Rosenlund

Contactgegevens voor boeken workshops:
Tel: 06-24144660
E-mail: mortenrosenlund1991@gmail.com

Lachyoga docent Anne-Lone Jorgensen

Lachyoga-docent Anne-Lone JorgensenLachen is gezond

Lachyoga is voor mij de snelste manier tot het ervaren van bevrijding en geluk. Ik geniet van het innerlijk lachen, het kleine lachen, het keihard lachen, het schuddebuik lachen, het buikpijn krijgen lachen en de tranen over mijn wangen rollen lachen. Door het lachen ervaar ik fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch ruimte. Ik laat zoveel los tijdens het lachen. Wat mij belemmert, wat ik niet meer nodig heb. Wat dan ook. Mijn adem stroomt onbelemmerd in mijn buik. Lachen brengt mij in contact met mijn innerlijk kind. Heerlijk!

Door het lachen, zowel nep als echt lachen, maakt het lichaam endorfine aan. Endorfine onderdrukt in eerste instantie pijn, maar zorgt daarnaast voor een gevoel van geluk en/of euforie.

En dat is wat lachyoga doet, het zorgt voor een gevoel van geluk. Naast het hebben van een heleboel plezier.

Naast zoveel mogelijk lachen in mijn leven, beoefen ik en deel ik yoga door Hathayoga en Yinyoga lessen te geven.

Laten we samen de slappe lach krijgen.

Lachende groeten,

Anne-Lone Jørgensen

Contactgegevens voor boeken van workshops:
Tel: 06-31252952
E-mail: info@hethappyheartcenter.nl
Terug naar boven

Lachyoga en lachworkshops in Utrecht, Amersfoort, Gouda, Amsterdam, Leiden, Den Haag en Delft Tot lachs! Rekent geen reiskosten in:
Amersfoort
Amsterdam
Delft
Den Haag
Gouda
Leiden
Utrecht

English?
Click here!

Click here for English laughteryoga workshops!

Online lachyoga uitproberen? Dat kan!